Koken voor het gezin

Uit eten Oostkapelle

 

 

 

Een avondje uit eten gaan met het gezin en vrienden geeft het hele gezin – en vooral de volwassenen – de kans om elkaar te leren kennen en beter met elkaar om te gaan. Eten is nooit tijdverspilling en het is altijd gezellig als je samen bent. Er is zoveel om over te praten; wat heeft je kleine broertje sinds gisteravond uitgespookt en wat heb je bij je zusje gedaan? Wie stond er afgelopen vrijdag op je vaders lijst? Wat ga je met je zus doen? Waar ga je voor winkelen? Wat ga je dit jaar ruilen en heb je een cadeaulijstje om te volgen? Naar welke programma’s kijk je op die T.V. show?

Eten is een van de beste communicatoren van liefde voor alle mensen. Wat is er nodig om te communiceren dat je blij bent als je zus een prijs krijgt voor het afscheid tijdens het “vleugels en de harten” van haar klas op school? Wat doet die moeder bij jou thuis om door te dringen tot de kookles op de sjieke school van haar kind? Steeds meer volwassenen proberen voedsel net zo goed te leren kennen als ze elkaar kennen door het uitwisselen van recepten van voedsel. De meeste mensen hebben van die dingen waar ze graag over praten of die ze graag met hun vrienden delen. Eten is een geweldige manier om mensen samen te brengen in een leuke sfeer in de achtertuin of in het park.

Eten is iets dat gewaardeerd wordt; het is een geweldige manier om een feestje voor te bereiden; het is een leuke uitnodiging aan mensen I-M-G-A-G-I-N-G-S die bij jou thuis gebeuren. Wanneer u kookt of kookt voor een groep mensen is hier een lijst met ideeën om het gesprek tussen alle betrokkenen op gang te brengen:

Ik ben een voedselverslaafde:

Ik ben een liefhebber van eten:

Slaap is om te eten:

Ik hou van koken:

Nog een paar keer raden:

Creatieve ideeën:

Voedsel voor de geest:

Muziek

Spelletjes

Muziek

Spelletjes

Muziek

Jouw wereld is vol met geweldige dingen:

Dingen om voor te gaan winkelen:

Onlangs ontdekte ik dat je eigenlijk routebeschrijvingen, adressen, telefoonnummers van veel websites kunt krijgen, afhankelijk van de compressoren en andere opties van onze mobiele internetwereld. Vanuit de wetenschap van het geheugenbehoud zeggen ze dat onze kleine hersenen de grotere realiteiten moeten leren uit de kleine dingen die we in het heden doen. Wat de ruimtes tussen de feiten en do’s opvult, zijn de mensen om wie we heen zijn. Je kunt je voorstellen wat je kinderen tegen de juf zouden hebben gezegd als ze alles wat ze over haar klas wist uit het hoofd hadden geleerd. Onthoud waarom je de dingen doet die je doet, je vrienden moeten ze ook weten.

Ik ben geen boekenwurm:

Ik ben geen lezer. Ik koop zelden boeken, ik ga bijna nooit naar de bibliotheek. Maar ik hou van koken en koken op de natuurlijke manier.

Koken is een manier om mijn fantasie te gebruiken en een lekkere ovenschotel te maken.

De helpende handen techniek in uw huis is een van de beste personal touch ovaties van allemaal.

Koken is een goede oefening in stressbeheer. Als we koken, voeren we onze verplichtingen uit, zelfs als we uit de gebruikelijke routine zijn.

Koken voor anderen en voedsel delen is een geweldig doel om op te nemen in een bevredigende strategie.

Koken is een productieve vaardigheid die ons meer zelfvertrouwen en eigenwaarde geeft.

lees meer:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.