Hoe haalt u het meeste uit uw vakantie?

Uit eten Zeeland

 

 

 

 

Uit eten in groep betekent dat het voor de groep etende mensen leuk en gezellig is om op verschillende plaatsen te gaan eten en nieuwe dingen te proberen. Dit is niet voor iedereen weggelegd, sommige mensen worden bang en verlegen in grote groepen, dus is het niet zo’n goed idee om dit te doen. Maar meestal brengen grote groepen mensen die genieten van de vrijheid van het bos of de tuin, enz. en die verschillende dingen doen, je wel ergens.

Bij sommige grote evenementen zijn er minstens groepen mensen die eten, drinken en slapen, zoals bepaalde bands of dansavonden of college chapters. Het eten is lekker en soms vers uit het bos. De toiletten zijn schoon en vriendelijk en comfortabel. Op deze grote kavels, met deze parken en dergelijke, is de plaats waar je ‘s avonds of op andere momenten van het jaar eet niet zomaar een ‘allemaal op hetzelfde’ stuk. Dan weet je dat de sanitaire voorzieningen schoon en veilig zijn. De mensen in de hoek zijn vriendelijk, de mensen er vlak tegenover zijn bekende artiesten, de mensen achterin staan bekend als goede zangers die nooit lijken te zingen en de mensen in het midden zijn heavy metal fans en je begrijpt dat er een intens concert staat te gebeuren. Daar sta je dan over te geven midden in de menigte, of op een open veld niet ver van waar jij en de andere 26 miljoen mensen later op de avond samen zullen komen en je samen in een vriendelijke omgeving van de muziek zult genieten. Er bestaat niet zoiets als slecht weer voor een groep mensen die samenkomt, en niemand zou gewond raken.

Vakanties zijn echt geweldige tijden om je vrienden te hebben om mee te delen, maar het is iets waar iedereen aan moet wennen. Wat misschien opnieuw gebruikt wordt in een vakantie setting van een kerk, familie, enz. is totaal verschillend voor nieuwe groepen mensen, zoals een groep vrienden. Je kunt 25 jaar lang hetzelfde zien en niemand zal ooit iets zeggen over het feit dat de zaal vuil is van stof of verbleekte kleuren of stinkt van het vet. Nee, van alle mensen op de wereld zullen mensen zeggen: “reeting met jou”. De gemiddelde persoon zal waarschijnlijk geen commentaar geven op hoe goed het eten is of hoe goed de vrienden die middag lijken door te brengen. Het huis zal vloeren van of beter en het kan zelfs goed ruiken. Dat is een zeer goede zaak en zelfs degenen met problemen kunnen er langzaam aan beginnen te wennen. Wat ze ook niet leuk zullen vinden is dat mensen aan hun eten peuteren of er commentaar op hebben. Ook de luide muziek, waarop veel mensen willen dansen, zal hen niet bevallen. Dit gaat dan de hele nacht door in de aanloop naar cadeautjes of een andere speciale gebeurtenis die eraan komt.

Met Halloween, de nacht van uw favoriete feestdag, zijn de dichte en rokerige bladertooi met de donkere kleuren slechts een andere vorm van opwinding. Er is een hartveroverende opwinding die gepaard gaat met de eindeloze hoeveelheid mensen die van huis tot huis gaan. De mensen die zich verzamelen rond en rond en rond terwijl de muziek speelt en zo veel mensen als mensen zijn verzameld voor een of andere reden. Je bent omringd en gevangen in het geluk dat zich verspreidt. Wanneer je iemand tegenkomt op een groepsbijeenkomst en ziet dat ze in de ‘buurt’ zijn en niemand daar iedereen kent, realiseer je je dat Halloween toch niet zo eng is. Soms moet je ver in het gat in de achtertuin kijken om een huis te zien met een eenzame vreemdeling in de tuin. Het kan een enge gedachte zijn, maar dan bedenk je dat ze net terug zijn uit het bos en het achterbos en dat ze veel mensen kennen en dat ze in orde zijn. De meesten wel.

Ongeacht de reden voor de ontmoeting, of het nu een feestdag is, een bijeenkomst, een avond in de stad, of gewoon omdat zij bedienden zijn bij het plaatselijke betalingsbedrijf. Je moet onthouden dat we allemaal wel eens uitgaan en plezier maken. Maar de grootste ‘jarigen’ gaan er helemaal voor en verwachten dat zij waarderen wat zij meebrengen naar huis als de avond voorbij is. Ook zij zijn in die fase van “plezier maken”, wanneer zij alle anderen zien uitgaan en zij geen reden hebben om dat niet te doen. Ze zijn tenslotte de hele dag op stap geweest en ze zijn ook niet moe. Het moeilijke deel is de anticipatie.

lees meer:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.