Hoe maak je aantekeningen met een pen

Online trainen

 

 

 

 

 

En mijn favoriete reden: De groep mensen waarmee je werkt wordt het virtuele “lach bestand”. Ze verliezen zich niet echt “in het werk” zoals ze zeggen dat ze video’s bekijken, chatten, notities doorgeven, in het boek lezen of het verslag schrijven.

Je kunt de gevolgen van je acties niet zien in deze mentale toestand.

Niet alleen maakt dit alles de training moeilijker om te doen, het maakt het ook moeilijker om informatie vast te houden, omdat het maar kort gebeurt. Er wordt niet lang gediscussieerd over wat er is gebeurd, of hoe het fout is gegaan. U zult niet eens merken of er iets mis is gegaan.

Dit alles maakt online training veel minder wenselijk dan klassikale training.

Hoe zit het eigenlijk met aantekeningen maken met een pen? Is dat niet dezelfde soort online training?

Tbh, de enige reden om aantekeningen te maken met een pen in plaats van met een vinger is om variabelen te kunnen noteren voor toekomstig onderzoek. Het maken van deze aantekeningen kost heel weinig tijd. Als je aantekeningen wilt maken met een pen, gebruik er dan een. Ik zeg dit omdat als je aantekeningen maakt met een pen en ze gebruikt, je permanente sporen zal achterlaten, ook potloodstrepen. Ze zullen niet worden uitgewist. Het heeft geen zin om een pen voor de bladzijde te steken; je zult je hand ergens anders moeten leggen. Op de een of andere manier zitten we dan met de vreemde situatie die we hierboven beschrijven, waarin deelnemers aan een online training vastlopen in hun werk terwijl ze een pen gebruiken. Ze ontwikkelen mentale blokkades en kunnen niet effectief bijdragen in de groep (of het wordt in ieder geval steeds moeilijker). Dit lijkt erg op gebruikers die niet in staat zijn om de luiheidstaken bij sit-ups uit te voeren, of die er alleen in slagen om de eerste paar stappen van de eerste warming-up oefeningen te doen.

Wat (snelle) aantekeningen met een pen:

item #1: “Ons publiek is voornamelijk Chinees sprekers.”

item 2: “Ons doel is om vloeiendheid te onderwijzen met behulp van de Gelman techniek.”

item #3: “Voorwerpen werden gemaakt van een deel van het voedsel uit een cafetaria van een lagere school terwijl het klaslokaal vol zat met leerlingen.”

projecttijd: Ik spendeerde 7 minuten aan item #3 + 10 minuten aan item #1, en mijn waarde was 113, dus ik moest verder met verplichte projecten.

Dat is alles. Dat was de hele duur van de training.

Misschien moet u weken/maanden (of jaren) aan hetzelfde besteden. Maar u zult niet onbekwaam worden. U kunt van deze cursus leren net zoals u van vorige cursussen geleerd hebt. Het is mogelijk om bekwaam te blijven, ongeacht de methode die u kiest. Leer je conditie in de gaten te houden, gebruik een zwak geheugen, loop een beetje vast, en uiteindelijk kom je er wel weer achter hoe je het moet doen.

Ja, dit zal de dagelijkse trainingstijd doen toenemen. Maar dat is nog te verwachten in onze omgeving.

En dan hebben we het nog niet eens over het individuele potentieel.

Gebruikers die goed presteren, zullen deelnemen aan een open source-project. Gebruikers die slecht, niet zo goed, en zeer slecht presteren zullen niet deelnemen.

Hoeveel papieren zou u nodig hebben om aan de vraag te voldoen?

Stel je voor dat je probeert iedereen zijn wekelijkse behoefte aan brood, kleding of brandstof te geven om een samenleving op te zetten en technologieën te ontwikkelen. Maar je kunt maar één keer per week voedsel geven. Dus, wat als er bijvoorbeeld twee weken water is in de lente? Waar laat je het? Wat als iedereen elke dag de kraan helemaal open moet draaien? Nou, dan is dat drie weken water. Sluit je dan de mensen voor twee weken water af en verwacht je dat ze uit vrije wil meedoen?

In het geval van opleiding kun je nu al nauwelijks een uur aan elke deelnemer besteden. En veel van dat uur wordt weggegeven. Afgezien van het probleem van de zelfafwas, dat zelfs in universitaire cursussen aanwezig is, kun je de werkdruk in je project niet beheersen. Je hebt hooguit twee weken om een uur training per week voor te bereiden. En dan hebben we het nog niet eens over alle andere activiteiten die in de cursus moeten worden uitgevoerd.

Een cursus softwareontwikkeling, bijvoorbeeld, kan plaatsvinden in een lokaal met 50 mensen, zittend rondom. Elke student moet na de les een project uitvoeren, dat binnen een week klaar moet zijn. Na de les krijgen ze al het materiaal dat met het project te maken heeft. Maar als je een open source gemeenschap vertegenwoordigt, moet iedereen de slides en projecten zelf voorbereiden. En als je ooit een probleem hebt met wat je hebt geschreven, over welk onderwerp dan ook, dan kun je het uit je presentatie verwijderen en teruggaan naar bewezen, goed gestructureerde, goed geteste materialen. Dit is de zekere weg naar het vermijden van onzin van welke categorie dan ook hoger dan een krijtbord.

Het hangt van je lot af of je het project afmaakt.

lees meer:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.