Hoe belangrijk is het bloed

Slechte bloedsomloop

 

 

 

De moderne geneeskunde analyseert de bloedsomloop Op dertigjarige leeftijd heeft iemand een vast aantal compressies gekregen in verhouding tot het hart. Dit staat bekend als de Lula-Pulse. Een traumaslachtoffer kan meer dan negen compressies op het hart krijgen. Als het slachtoffer bewusteloos is, kan dit aantal dalen tot zeven of minder. Deze Lula-Pulse resulteert in een verhoogde bloedstroom naar de hersenen en het hart. Dit is de reden waarom mensen die vijftien tot dertig jaar oud zijn hypoxisch maar niet dood genoemd kunnen worden. Hun Lula-Pulse kan dalen tot vijf of minder medici zijn opgeleid om de bloedstroom naar de hersenen en het hart te meten vanuit het hart en de Lula-Pulse. Een stijging van de hartslag onder de Lula-Pulse veroorzaakt slaperigheid, terwijl een daling weinig kans op slaperigheid biedt.

Belangrijke wegen voor de bloedstroomDe slagaders die uw hoofd en nek van bloed voorzien zijn zeer nauw. De kransslagaders en aders van het lichaam staan erop de toevoer naar het hoofd en de nek te regelen. De belangrijkste toevoer komt van de gemeenschappelijke halsslagaders. Van daaruit kan de toevoer afhangen van de milt-slagader, de ethoma’s, de wervelslagader of de medrale stam-ader.

De milt en de hoofdslagaders voorzien het hoofd en de nek van bloed Als u uw ogen sluit en zich voorstelt hoe het bloed van de bovenkant van het hoofd naar de onderkant van de voeten stroomt, kunt u zich een chaotisch tafereel voorstellen. Maar in werkelijkheid stroomt het bloed van de halsslagaders naar het hoofd en vervolgens naar de slagaders die het hoofd en de hals van bloed voorzien.

Dit drukke netwerk van slagaders voorziet grote slagaders en grote aders van bloed. Omdat het afhankelijk is van zenuwen en bloedvaten, is het slagadernetwerk in uw hals bijzonder belangrijk voor de functies van uw zenuwstelsel, en voor uw evenwicht.

Hoe belangrijk is de bloedtoevoer naar het hoofd en de nek vanuit de wervelslagader? Niet alleen is de toevoer van belangrijke bloedvaten van cruciaal belang voor uw zenuwstelsel, maar ook verbinden deze slagaders twee cruciale delen van uw lichaam met elkaar. Het bloed dat van de hals naar het hoofd stroomt, regelt de elektrische ladingen in uw lichaam, en voedt ook de aanmaak van uw rode bloedcellen.

Het zenuwstelsel en de bloedvaten zijn nauw met elkaar verbonden. Zo nauw zelfs dat de beweging van uw beide benen de bloedvaten in uw benen zal doen aanspannen. Probeer de polsslag van uw hart te voelen en u zult de polsslag van uw wervel voelen; u zult het verschil tussen de polsslag van twee harten gemakkelijker kunnen vaststellen dan de polsslag van uw bloedtoevoer.

Hoe belangrijk is de bloedtoevoer naar het hoofd en de nek vanuit de spinale slagader? De wervelslagaders zijn niet alleen belangrijk voor de werking van het zenuwstelsel, maar deze slagaders transporteren ook een groot deel van het gewicht van het lichaam. De wervelspieren werken samen met de wervelslagaders om het lichaam te strekken en samen te trekken. Daarom hebt u sterke en soepele spieren in uw nek nodig om de doorstroming van uw ruggenmergvloeistof te controleren.

Hoe belangrijk is het voor u om te weten hoe belangrijk de bloedtoevoer vanuit de halswervelkolom is voor uw hele lichaam? De werking van uw lichaam hangt af van de zenuwen die door uw hele lichaam lopen. Tot nu toe hebben we het gehad over de fysica van de druk en de circulatie van het bloed in de slagaders en aders. Een andere factor die de werking van de wervelkolom beïnvloedt, is de compressie van de wervels die het gevolg is van het gewicht van het lichaam en de uitstulping van de wervelkolom.

Weten hoe belangrijk het is om de stroom van de spinale liquor te controleren is belangrijk voor u omdat het u in staat zal stellen om uw wervelkolom zo efficiënt mogelijk te laten functioneren en u het voorrecht zal geven van een pijnvrije en comfortabele rit. Als u wilt weten hoe u veilig kunt fietsen, bezoek dan een website voor opleidingen in de rechtshandhaving die u kan voorzien van de opleiding die u nodig hebt om u voor te bereiden op uw rijgedrag, evenals artikelen die u helpen bij het uitleggen van veilige rijtechnieken.

Uw fietsers moeten zich bewust zijn van wat zij moeten doen in geval van een botsing en wat zij kunnen doen om de gevolgen van het raken van een overstekende parap de weg te minimaliseren. Door deze dingen te doen zullen zij hun evenwicht bewaren en niet middelmatig worden.

lees meer:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.