Wat maakt een levenscoach?

training

 

Overal in Europa en in de eigen wereld zijn aan pubs prijzen en onderscheidingen toegekend, en dat is niet zonder reden – per slot van rekening verblijft bijna 95% van alle particuliere klanten die een avondje uit gaan, in een pub. Aangezien de prijzen meestal meer dan tweemaal zo hoog zijn als voor een hotelkamer, kunnen degenen die van huis wegblijven, zeer grote afnemers zijn van de diensten die pubs aanbieden. Een typische pub biedt niet alleen drank, maar ook voedsel en vriendelijke bediening, en ontvangt groepen mensen met zeer uiteenlopende achtergronden.

Een van de bekendste pubs van het Verenigd Koninkrijk, LeICEStershire-basedessley, heeft onlangs een wedstrijd gewonnen om in de running te blijven voor de prijs “Beste Pub ter wereld”, zoals gestemd door het tijdschrift Pubbound.com. De pub kwam op de lijst vóór populaire etablissementen als—–Mr K SteelDam, Reporton Blackpool, The Warkside (dat livemuziek, lekker eten en een bar zonder verleiding biedt), en HoveFish Restaurant and Bar.

Er zijn een aantal andere factoren die een rol kunnen spelen wanneer een pub of bar in de categorie “beste publijst” terechtkomt, zoals imago, veelzijdigheid, ligging, aantal “depots” binnen het netwerk, en quota voor de bierproductie. Het beschrijven van al deze factoren belemmert de mogelijkheid om één enkele, beknopte verklaring te schrijven die een pub of bar en elk element daarin beschrijft, en dat is beperkend. Het grootste gevolg hiervan zou zijn dat al deze verbanden expliciet worden gemaakt in uw reclamemateriaal, en dat uw eigen logo, hun logo, wordt opgenomen.

MANAGEMENTEEN café is een uitdagende omgeving voor een manager. Een grote, onbeperkte productie van verschillende literatuur, veel personeel, een hoog verloop, en een groot aantal bezoekers per dag kunnen leiden tot mogelijkheden die in andere sociale situaties niet altijd voorhanden zijn. Een interviewer kan niet zien wie er werkt, welke ervaring ze hebben, en of ze ervaring hebben met het uitgaansleven. Dit is een voorbeeld van het inspelen op de angst van de klant voor het onbekende.Je weet dat wat mobielen dronken maakt, geen kans maakt om dronken te worden. Mensen willen een idee hebben van de plaatselijke bevolking. eten en drinken, wat het gemakkelijk maakt om een nacht in een gewone kleine stad te blijven dan 3 dagen in de hoofdstad te blijven.

INTERNATIONALE REACHHoewel ik al meer dan 25 jaar met internationale bedrijven werk, is er in de loop van de tijd een gemeenschappelijke verschuiving in de perceptie geweest, van de oude manier om negatieve clichés te zien zoals het proberen te ontwikkelen van een cultuur waarin individuen zich met waardigheid en respect kunnen bewegen, en een vaardigheid en inzet om te werken om klanten een service te verlenen die elders moeilijk te vinden is, naar het zien van een kans voor getalenteerde mensen met de juiste instelling om werkgelegenheid te creëren, een team te vormen en een plaats in een goede gemeenschap. Wanneer een klant daar zit, zal de internationale caféhouder letten op lichaamstaal en hoe de klanten van hun drankje genieten, of hoe “van hun rug af” ze hun ogen op het TV-scherm gericht houden.

IN gesynchroniseerde klanten sourcing, en het begrijpen van de behoefte van de buurt! Publiekslieden hebben een reputatie opgebouwd om het meeste geld uit hun klanten te halen. Elke patron die de p.a. en fooi voor ’10 light’ betaalt, zal een fortuin kunnen verdienen tijdens een slopend evenement, en iedereen zal gelukkig zijn. De grootste reden waarom ze aan de cultuur wennen is wanneer de evenementen die ze moeten beschermen grotere stukken van hun tijd en inkomsten beginnen te vergen. Als het betalen voor ’10 light’ 14,80 pond is tegenover 1,50 pond voor ’50 light’ per jaar, zal de nieuwe gewoonte zijn om ’50 light’ ten koste van alles te vermijden, erop aan te dringen dat de bar geen ’50 light’ heeft op zaterdagavond, en niets te zeggen over ’50 light’ op zondagmiddag. Iets anders zou ‘soort van niet’ zijn of ‘mijn baan verliezen’. Als klanten komen met goedkopere Tarieven/Tiers/Upgrades, is het een verloren win-win situatie. Mensen hebben het geld voor het bier, maar niet de tijd voor de ‘echte’ sociale sfeer, omdat dit voor de meeste leken in de niet-alcoholische drinkende demografie als een luxe zou worden beschouwd.

doemt tegenwoordig op in een kroeg als een aanwijzing voor de verwachtingen van de klanten. Een avond als cliché kan een waardevol geschenk zijn. Groepen die samen goed drinken en uitstekend werk leveren is wat de meeste pubs nastreven en dit kan alleen worden bereikt met open communicatie, geduld en de bereidheid om redelijk te zijn tegen de klanten. Wanneer u in een kroeg aankomt, wordt u naar een deur gebracht met iets dat de “GATE LADER” wordt genoemd. Dit is een afgesloten ruimte met een mensen drager (een drager gemaakt van een voetstuk dat groot genoeg is om je een beetje in een rustpositie te brengen), waar je een punt door lippen moet halen om je voeten in te tillen. De eerste ingang en verder.

Lees meer:

Eetstoornissen Eindhoven 

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.