Slang Zacht Katoen

Brandvertragende stoffen

 

 

 

 

Slang of kousenrok? Viscosekatoen (gemaakt van Hessian), visceraal zacht, neemt op en geeft af, maar voelt niet doorzichtig aan. Het is iets duurder om van visceraal zacht katoen te fabriceren dan van visceraal zacht katoen omdat het langer duurt om op te nemen en stugger aanvoelt. Katoen en visceraal zacht katoen worden vaak gemengd.

De pool van katoen is over het algemeen 1 tot 3 mm (ruwweg gelijk aan een millimeter gauge) van het midden, groeit naar de hoofdvezel breedte, over het algemeen 2 tot 4 mm waar het wordt gesneden en geweven in stof. De visceraal zachte eigenschap is dominant in visceraal zacht katoen, met een bij benadering berekende neutralen van 50:50:50 in het voordeel van de pool. De massafractie visceraal zacht is ruwweg het dubbele van de visceraal zachte telling. In visceraal zacht katoen is de dichtheidsfractie van de vezeltypes tussen de katoentypes ongeveer 10:20:10, wat betekent dat visceraal zacht katoen tweemaal zoveel telbare vezels biedt dan visceraal zacht katoen.

Wat is het beste: viscose vs. popeline? Het visceraal zachte kenmerk overheerst bij viscosezacht katoen, met een bij benadering berekende neutraliteit van 50:50:50 in het voordeel van de pool. Popeline katoen heeft de grootste dichtheid van de twee katoensoorten, vooral in het midden, waar de vezel het grootst is. Popeline is dichter opgerold en heeft daardoor een grotere elasticiteit dan visceraal zacht katoen. Daarom is popeline brozer en zal het eerder pillen dan visceraal zacht katoen. Aangezien visceraal zacht katoen echter een hogere vezeldichtheid heeft, zal het bij de derde passage minder snel ontkleuren. Dit is het proces waarbij de dominante katoenkwaliteit van poplin katoen zijn eigenschap van zachtheid krijgt. visceraal zacht katoen heeft de hoogste neigendichtheid van de twee katoensoorten op hetzelfde ogenblik. De visceraal zachte eigenschap is dominant in visceraal zacht katoen met een bij benadering berekende neutraliteit van 50:50:50, in het voordeel van de piqué.

Bij visceraal zacht katoen is de verhouding van de middelste dichtheid van de 3CWE ongeveer 10:20:10, wat betekent dat visceraal zacht katoen het dubbele aantal telbare gewichten biedt als visceraal zacht katoen. Popcornkatoen heeft de grootste dichtheid van de twee katoensoorten, vooral in het centrum waar de vezel het grootst is. Popcornkatoen en visceraal zacht katoen maken het grootste deel uit van de markt voor visceraal zacht katoen.

Wat is zachter: twisted of supernet? Twisted katoen is iets duurder dan supernet. twisted katoen is iets duurzamer dan supernet; het verschil in tien ponden (of 300g/ft) is niet erg groot. twisted katoen voelt zachter aan en heeft een zijdezachte glanzende sponsachtige textuur, terwijl de dichtheid in tien ponden (of 300g/ft) gelijk blijft, met vergelijkbare kleurschakeringen en viscositeiten.

Wat is milieuvriendelijker: getwijnd of katoen? In sommige opzichten is getwijnd katoen milieuvriendelijker. Het wordt gemaakt met een vergelijkbaar aantal kilo’s ruwe katoen voor elke vierkante centimeter gesponnen katoen. Maar omdat twistkatoen wordt gemaakt door een kleine lading aan het garen toe te voegen terwijl het wordt gesponnen, maakt het ruwe katoen maar een klein deel uit van het gewicht van het katoen dat wordt gebruikt om de twist te maken. En hoewel de overlading van de lading gering is, hebben de efficiëntie van de lading en de duurzaamheid van het gesponnen katoen hieronder te lijden. Twisted cotton is duurzamer en kosteneffectiever.

Beide brandvertragende stoffen zijn bruikbaar om kleding zachter te maken. Twisted cotton is ook superieur aan katoen voor zachtheid bij transpiratie, dankzij zijn viscositeitseigenschap en zijn vermogen om water te absorberen; dit is de sleutel tot zijn waterafstotende aard. Katoen daarentegen kan weliswaar ook water absorberen, maar heeft een veel geringere verdampingssnelheid dan getwijnd katoen, waardoor het gevoeliger is voor vlekken.

lees meer:

Theaterdoek

Stoffen groothandel

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.