Is voedsel veilig om te eten?

Boerderijwinkel Zeeland

 

 

 

Wij kweken het merendeel van het kwaliteitsvlees volgens onze eigen USDA Biologische landbouwprocedures. Aangezien vlees een vers product is, zorgen wij voor een nette en veilige omgeving voor de dieren terwijl ze worden gekweekt.

A1stanol is een uitstekend voorbeeld van kwaliteitsvlees en komt uit de Blue Mountains van Virginia. In de afgelopen tien jaar is onze boerderij uitgegroeid tot een leider in het verwerken van beperkt voedsel en heeft meer kwaliteitsvlees geproduceerd dan elke andere boerderij in de omgeving. En daarnaast hebben we ook nog een boerderijwinkel. Vandaag wordt het vlees van A1stons gedistribueerd naar meer dan 160 landen over de hele wereld.

Een titel van ons eigen product is A1Pontiac; dit is een kwaliteitsrundvlees met een kenmerkende zwarte hoefafdruk. Wij bereiken een superieure smaak en kwaliteit door de richtlijnen van het US Department of Agriculture te volgen. Wat dit rundvlees onderscheidend maakt is de zwarte hoefafdruk. De lucht wordt gevuld met zilverionen terwijl het dier wordt ontdooid. Dit proces zorgt voor een opvallende haloge verschijning. Het vlees is uiterst vochtig uit bevroren toestand maar blijft stevig. Na het koken heeft het een bijzondere gouden kleur en een licht gebrande smaak.

Wij bieden ook biefstukken aan die de beste ter wereld zijn. Omega Steaks worden gehouden onder de beste omstandigheden voor het grootbrengen van het rundvee. Dit verzekert dat het vee goed wordt opgevoed. Ze worden geleid door de experts van de Rancho La Puerta in Tecate, Mexico. Aangezien er zoveel runderen grazen in Texas, is het dieet van het vee belangrijk en de A1 Steak is ala carte, wat betekent dat het in feite een mengsel is van vlees van twee verschillende runderen.

Nu, zult u vragen; wat is mijn verschil met de Taco’s? Wel, ik weet niet zeker of je ooit een Taco hebt gehad met gekookt vlees en gebakken bonen en geserveerd op een zachte tacoschelp. Ja, dat kun je nu hebben. Maar onze dochters hebben genoeg van die dingen en hebben zelfs nog nooit onze Red Savina Habanero Spinaziedip geprobeerd.

Het is patrijzen op een vogel. Het is karbonade met kappertjes en een marinade. Het is een biefstuk, geserveerd met een kant van verkruimelde feta en het is een heerlijk gerecht, wanneer buiten bereid, met een marinade van onze eigen Margarita. De voorbereiding is eenvoudig: haal een kant-en-klaar gerecht, vier het koken en serveer met een marinade van limoensap, sinaasappel en olijfolie, zeezout en versgemalen zwarte peper, en misschien wat groene uien en zongedroogde tomaten.

U zult vragen naar de prijs. Het is iets meer dan de andere plaatsen, maar elke kostbare cent waard, zolang je leven niet in gevaar is. Wij doen ons best om het onze medemens en onze kinderen naar de zin te maken. In vele opzichten is het een kleine stap om uit de veiligheid van onze huizen te stappen, wetende dat wij werken voor een rechtvaardige en bekwame regering, het soort dat ons leven en ons welzijn niet in de handen van de mens legt.

Onthoud dit: in elk land is er een antwoord op de vraag, is voedsel veilig om te eten? Als je GEEN immuniteit hebt, een ziekte, of een of ander vreemd gebotteld chemisch brouwsel dat niet gepatenteerd kan worden, hoef je je geen zorgen te maken. Alleen als je Californië, en alle andere staten, vaarwel zegt, hoef je je nooit zorgen te maken over wat je eet. Oh, ja, er zijn een paar dingen waar je zeker van kunt zijn: drink nooit kraanwater, het is net zo gevaarlijk als roken, dus maak je geen zorgen over kankerverwekkende stoffen in kraanwater. Wat ons betreft, gaat dit artikel over voedselveiligheid. Ja, in de VS worden verschillende ziekten verspreid door vliegen, krabben, of zelfs inademing, maar daar maken wij ons echt geen zorgen over, noch hebben wij ooit iets gerookt, of dieren gevoerd die niet voor voedsel worden geslacht. Als u er echt om geeft, kunt u misschien een dag lang kookles volgen, het duurt maar een paar uur, vergeet niet veel fruit te eten en vergeet niet veel water te drinken, dat is het geheim.

lees meer:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.