Hoe kies je een veilige en comfortabele stoel?

Wiebelkruk

 

 

 

 

Krukken en stoelen die wiebelen zijn niet oncomfortabel, maar u zult zeker strategieën nodig hebben om het meeste uit uw stoel te halen en vooral om u het maximale voordeel te geven.

Voordat ik een stoel voor mijn huis kocht, bezocht ik een aantal meubelzaken en vroeg de verkoopsters wat zij zouden aanraden. De meeste van hun suggesties waren stoelen met een draaibare zitting. Zulke stoelen, zeiden ze, maken het mogelijk je benen recht te zetten. In feite zetten ze mijn stoel recht telkens als ik ging zitten. Die stoel stond nu weer in zijn oorspronkelijke stand, vandaar de term draaistoel.

Toen ik op mijn eerste werkdag een stoel zag met een verstelbare voetsteun, vroeg ik de verkoopster hoe die voetsteun aan de stoel was bevestigd. Ze was niet erg gelukkig met het antwoord, dus vroeg ze alleen hoe het bevestigd was. Ze was verbaasd dat deze verstelling voorzien was. Je kunt de voetsteun gemakkelijk verwijderen als je kind groeit en je hoeft je geen zorgen te maken dat hij op zijn plaats blijft.

Evenzo is een wiebelkrukje met verstelbare hoogte een grote aanwinst voor de eerste levensjaren van uw kind, wanneer hij of zij op de tafel begint te duwen. Je kind zal zich niet bezeren als hij of zij de volgende stap zet door voorover te leunen. In feite zijn de eerste jaren de fijnste jaren van ouder-kindbinding en dat betekent alles wat helpt om uw baby zo veilig mogelijk te houden.

Het is zelfs belangrijk een wiebelkruk te gebruiken dat gemakkelijk neer en weer op te zetten is zonder dat het kleine kind van het wiebelkruk moet worden gehaald. Goede wiebelkrukjes zijn meestal breed en hebben geen rugleuning, zodat u geen wiebelkrukje met handgrepen nodig hebt. Zo hoeft u geen wandelwagenzitje weg te gooien als uw kind één jaar wordt en nog niet goed weet hoe het met uw hulp één been in en uit moet steken. Als u kiest voor een wandelwagen met een bijgeleverd zitje, zult u een klein beetje in de problemen komen omdat u geen hulp zult hebben wanneer uw kleintje begint te vliegen.

De belangrijkste punten om te onthouden bij de keuze van een veilige kinderwagen zijn:

1. Is hij aan de lengte van het kind aan te passen? Het klinkt grappig, maar te veel ouders hebben het idee dat je een goedkope kinderwagen moet kopen als je zwanger bent, en een dure alleen maar omdat ze verwachten je kind een aantal jaren te hebben. Je moet zeker een kinderwagen kopen voordat je groter wordt of een stel, en je zult het beste willen dat je je op dit moment kunt veroorloven.

2. Als uw kinderwagen een veiligheidsgordel heeft, wilt u dat de gordel hoger bij de achterbank zit, zodat u de baby zo goed mogelijk kunt zien. Veel kinderwagens hebben ook verstelbare handgrepen.

3. Een scharnier aan de achterkant van de wandelwagen is noodzakelijk om te voorkomen dat hij verschuift wanneer u loopt. Dit zal u helpen om uw kinderen onder controle te houden.

4. de belangrijkste kinderwagen pan zullen de grotere wielen die niet kunnen worden afgerold in geval van een wobbly. Als de wielen groot zijn zult u de lekke banden gemakkelijk kunnen plaatsen.

5. Er moet een netstrook voor de kleding van het kind zijn aangebracht, zodat uw kinderen schoon en droog blijven.

6. Een wandelwagen die stevig gebouwd is, is ook essentieel. Als het een makkie is als je hem duwt, kun je merken dat je heel voorzichtig moet lopen om ervoor te zorgen dat de kinderwagen niet omvalt. Deze situatie kan gemakkelijk gebeuren, maar zorg ervoor dat je een veilige en sterke wandelwagen hebt die tegen een stootje kan.

Met deze 6 eenvoudige tips bent u zeker van een veilige en comfortabele reis met uw aanstaande of nieuwe ouder

 

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.