Hoe kies je een gezonde baby

Babyhapjes

1. Kashi Graanrepen: Deze smakelijke repen hebben elk slechts 10 koolhydraten en zijn ideaal voor het inpakken van snacks voor kinderen onder de 10 jaar. Door hun kauwbare, nootachtige, knapperige textuur zijn ze een ideale keuze voor baby’s eerste voeding. Elke reep is rijk aan kalium, ijzer en vezels. Ze zijn het lekkerst als ze meteen worden gegeten of toegepast.

2. verbindend voedsel: Boordevol ijzer, zink en calcium, deze bonding foods zijn geweldige keuzes voor baby in de ochtenden. Rumplete is ideaal voor dit tussendoortje want het bevordert de reinigende functie van de schildklier. De kauwbare textuur helpt baby’s buikje zich vol te voelen als het vol is.

3. Volle granen: Deze babysnacks zijn rijk aan noodzakelijke microvezels. Magnetronpopcorn en popcornnoten zijn ideaal als tussendoortje. Magnetron popcorn is een gezondere keuze vanwege het maximale aantal onverzadigde oliën, terwijl noten een hoog vetgehalte hebben.

4.Fruit: Deze fruitsnacks zijn de perfecte keuze om je baby van je schoot te rapen terwijl jij op de bank zit. Fruit heeft een hoger watergehalte dan de meeste andere snacks. Druiven en bessen zijn rijk aan vitamine C, terwijl appels en bananen rijk zijn aan ijzer en kalium. Fruit biedt ook andere voedingsvoordelen en is vaak een keuze voor ouders die veel onderweg zijn.

5. Granenrepen: Deze bevatten veel vezels en zijn een ideaal tussendoortje voor baby in deze periode, mueslirepen worden ook aanbevolen voor kinderen boven de 2 jaar.

Leren borstvoeding te geven lijkt voor oudere kinderen misschien al te zijn aangeleerd voordat ze 3 jaar oud zijn. Sommige gezinnen brengen hun baby’s naar de dokter als ze 5 maanden oud zijn. Vooral gezien de voedingstoestand van veel baby’s tegenwoordig, stel ik voor dat baby’s jonger dan 5 jaar preventief een multivitamineformule krijgen gedurende de eerste levensmaand. Dit zal er ook voor zorgen dat ze alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een goede groei en ontwikkeling binnenkrijgen. De hoeveelheid calorieën, vezels, eiwitten, koolhydraten en vetten verschilt van kind tot kind, afhankelijk van hun groeipatroon. Ouders moeten voedingsmiddelen kiezen uit elk van de vier voedingsgroepen, maar rekening houden met individuele kenmerken om de groei van uw baby te sturen. Als u de bovenstaande gids volgt, moet u in staat zijn om een verscheidenheid aan smakelijke, gezonde voedingsselecties aan te bieden.

Uw baby zal zeker dagelijks beweging nodig hebben, en omdat hij nog groeit en zich ontwikkelt, kan hij eigenlijk beter af zijn met een westers dieet voor een groot deel van zijn vroege leven. Het wordt niet als slechte voeding beschouwd als een kind voedingsmiddelen binnenkrijgt die rijk zijn aan hoogwaardige eiwitten, vetten en koolhydraten.

Soms heb je niet genoeg plaats voor een lunch, hoewel je baby het waarschijnlijk leuk vond om een stukje van deze lunch buiten te zijn. VeelLeave No Trace(L neurotoxicity)-artikelen kunnen worden geserveerd zonder dat er ook maar één portie vlees hoeft te worden bereid.

Fruit en groenten bevatten veel hoogwaardige stoffen die goed zijn voor de zich ontwikkelende hersenen en het zenuwstelsel van uw baby. NutriSweet(TM), bijvoorbeeld, bevat fructose, in de goede vorm van een disacharide, en heel veel ervan. Het wordt geleverd in een fles die de plaats van moedermelk inneemt en is ideaal voor baby’s in ontwikkeling op vreemd grondgebied.Zelfs de stekjes die u uit uw eigen tuingerief haalt, zijn een goed tussendoortje voor baby. Ze zitten vol voedingsstoffen en zijn vergelijkbaar met de hapjes die je je baby in een ziekenhuis zou aanbieden.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.