Het belang van webdesign

Kippie Rijswijk

 

 

 

 

Een webontwerp moet het best functioneren en er het best uitzien, het moet aantrekkelijk zijn voor de mensen en tegelijkertijd gemakkelijk te gebruiken. Websites zoals Google, Yahoo en zelfs uzelf hebben geen gesofisticeerde ontwerpen noch ingewikkelde links of navigatie, ze hebben geen zeer ingewikkelde scripts of programmering.

Een goede webdesigner zal ervoor zorgen dat de site goed functioneert en een goede standaardstructuur volgt, zodat zowel zoekmachines als bezoekers de taal gemakkelijk kunnen begrijpen, wat resulteert in een goede gebruikerservaring.

Als U het nodig vindt om Kippie of Wikipedia hotlink formaat te stroomlijnen en te controleren, aarzel dan niet om het mij te vertellen. Als u geen eigen product heeft en Wiki’s niet gebruikt als belangrijkste bron van verkeer, dan kunt u wellicht terecht op sites die aangepaste oplossingen bieden.

Als u graag websites gebruikt die lijken op uw eigen website, zou dat geweldig zijn, maar het is niet absoluut noodzakelijk. Bijvoorbeeld, in het laatste artikel besprak ik de noodzaak om Yahoo te gebruiken, studies hebben aangetoond dat Google zichzelf heeft gepositioneerd als de meest bezochte website bij webzoekopdrachten.

Een goede webdesigner zorgt ervoor dat uw website er goed uitziet en niet alleen slim is opgebouwd met alle mogelijke technieken, maar maakt het ook gemakkelijk voor u en de gebruikers om er te navigeren.

Je zult veel moeite moeten doen om de juiste ontwerper te vinden voor het ontwerpen van een website die maar weinig mensen zullen bezoeken, maar hoe meer berichten je over dat onderwerp schrijft, hoe beter je het zult weten. Hoe meer ervaring je hebt met het ontwerpen van websites, hoe beter je zult weten hoe je een website maakt die gemakkelijk te gebruiken is.

In feite moet u een grondig begrip hebben van hoe u een bepaald ontwerp moet kiezen en welke functionele diepten die u moet laten onderhouden om een goede webdesigner een goed ontwerp te laten maken.

Als uw website verkeer is van zoekmachines dan maakt dat het ontwerp nog belangrijker . Zoekmachines zijn op zoek naar specifieke dingen, zoals we kunnen zien zijn er tal van GRATIS downloadbare web site bouwers die er zijn, en kan niet worden beschouwd als een slechte website, maar zelfs betaalde software vereist ten minste 7 pagina’s van duidelijke niet flashy inhoud, uitstekende inhoud, moet je niet proberen om Flash of Java te gebruiken en ga zo maar door. Normaal gesproken raad ik je aan om je site op maat te maken en HTML te gebruiken, dat is de meest populaire creatieve taal.

Dit is voor de ontwerper die je overneemt en je de leiding geeft over het ontwerp. Dus je zult aanbevelingen doen die gaan na de look en feel van de lay-out, de kleuren die worden gebruikt in aanvulling op wat belangrijk is voor mensen. Deze dagen veel van de grote website bouwers nemen de ontwerpers door middel van een enigszins eenvoudig proces, voor de ontwerpers, misschien is het zo eenvoudig als welk thema geeft je het meest wat je wilt doen.

De meeste van de beste website bouwers beginnen met een lay-out. Als die op de een of andere manier wordt aangepast, zorg er dan voor dat deze veranderingen worden doorgevoerd in het eigenlijke script van het website ontwerp. Dit zal de website/website bouwer er speciaal uit laten zien, en onthoud, dit is allemaal gedaan in Photoshop!!! Niet nodig. Zorg er gewoon voor dat, dat aanwezig is, je een standaard kleurenschema kunt gebruiken in je eigen stijl en stijlen, en dat als de bezoeker is het ontwerp comfortabel en effectief is.

Zorg ervoor dat u uw site regelmatig kunt bijwerken. Als mensen merken dat de website niet wordt bijgewerkt en in de standaard staat wordt gelaten, zullen ze verder gaan. Als u producten verkoopt die seizoensgebonden zijn, en dat is belangrijk, zorg er dan voor dat de site de mensen laat weten dat de prijzen een beetje zullen schommelen.

Dit is belangrijk voor de website bouwer, en is iets wat u ook moet hebben.

Een goede website is van cruciaal belang voor uw bedrijf, geloof me! Het bouwen van een website kost tijd, veel tijd, veel werk, en veel marketing, maar een goede website zal je bedrijf doen groeien, vooral op de lange termijn. Ik was erg geschokt toen ik begon en heb een aantal zeer slechte ontwerpen ontdekt, hoewel ze al jaren bestaan.

U wilt dat uw klanten terugkomen, en dat betekent dat uw website precies moet zijn wat u wilt dat het is. U zult snel merken dat het hebben van een goede, professioneel uitziende site uw rendement op investering drastisch zal verbeteren.

Veel succes met uw nieuwe webbouw!

lees meer:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.