De wereld van het ambachtelijke bier

Fermentatie

Fermentatie is een proces waarbij warmte en vocht worden omgezet in alcohol en azijn. Warmte en vocht kunnen niet worden overwonnen. Water kan worden omgezet in azijn.

De vergistingsgraad is zeer belangrijk. Te veel koolhydraten of te veel zuur kunnen de allerbeste wijnen in een slecht product veranderen.

Leer hoe je de lucht die je inademt kunt controleren. Open de deur niet als het buiten erg warm is. Open de deur gedeeltelijk, zodat u frisse lucht kunt inademen.

Dit is wat je moet weten over fermentatie. Sommige bronnen raden aan om vooraf te behandelen met chemische antioxidanten. Dit is niet wetenschappelijk bewezen en wordt niet aanbevolen door fermentatie-experts.

De plaats waar de lucht wordt opgesloten, staat bekend als de ademhalingswegen. Het wordt door iemand gebruikt om zuurstof in te ademen, voedingsstoffen naar de weefsels te transporteren en het lichaam van vitale voedingsstoffen te voorzien.

De lucht, of zuurstof, moet het voedsel en de wijn bereiken zonder door de maag te gaan. Het mag echter wel door de handen, ogen en neus gaan voordat het het gehemelte bereikt.

De lucht zal het voedsel binnendringen via het dak van de mond en de neus. De lucht komt in de wijn bij de opening van de poort.

Zodra de wijn in het geurstadium acetaldehyde is, verandert hij in azijn. Dit is het moment waarop de azijn over het algemeen wordt geproefd.

Vers fruit en zuren zullen wijnen met verschillende smaken opleveren. Deze zullen worden beoordeeld op smaak, aroma, zuurgraad en aroma.

De U.S. Food and Drug Administration (FDA) heeft richtlijnen opgesteld voor het proeven van wijn. Deze richtlijnen zijn slechts een uitgangspunt. Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan en Rusland hebben ook hun eigen richtlijnen.

In tegenstelling tot de FDA is de regelgeving van deze andere landen erop gericht het uiterlijk van de wijn meer eer aan te doen. Zij eisen dat ten minste 35% van het aroma van een fles en 18% van het suikergehalte afkomstig moet zijn van druiven.

In plaats van een proefgids te gebruiken, gebruiken sommige wijnkopers een “resistencia” om het uiterlijk van de wijn te beschrijven. Zo hoeft een groene wijn geen indruk te maken, maar alleen van wijnen die gebotteld zijn in de kleur smaragdgroen.

U proeft de wijn misschien niet, maar tegen de tijd dat u dit artikel hebt gelezen, zult u het verschil misschien niet meer kunnen zien… in tegenstelling tot toen u voor het eerst taal probeerde te onthouden.

Dus, wat is jouw lot? Ga je hetzelfde doen? Of de taalkunde redden uit het schraapsel van een onbeschofte kok?

Het antwoord is aan u. Ongeacht uw leeftijd zijn er manieren om uw wijn te beoordelen.

U hebt de keuze uit witte en rode wijnen, en alleen daaruit. Als u de voorkeur geeft aan een lichtere, vrolijkere smaak, is heldere wijn over het algemeen een betere koop.

Hoe zit het met de andere hand? Gemaakt van een lichtere druivensoort, is een rosé wijn over het algemeen een lekker bakkie.

Ontdekken hoezeer uw aankoop kan verschillen, ook al zijn ze allemaal van dezelfde druivensoort afkomstig, is het neefje van de Saison ontdekken.

Terwijl Engelse Saison’s de neiging hebben fruitig te zijn, zijn Belgische Saison’s dat niet. Toch hebben ze hun eigen gewicht in het geheugen van bierdrinkers die het zich herinneren.

Het Geheim van Kruiden

Pikant eten is een van de meest pikante gerechten ooit gegeten. Toch? Maar pikant zijn betekent niet dat het eten heet is.

Veel restaurants, cateraars en koks gebruiken de kortere weg door gewoon chili te strooien over bijna elk gerecht dat in hun voorraadkast komt. Het werkt als magie. Mensen raken niet overprikkeld als ze chili ruiken, want ze kunnen niet wachten om het te eten. Tegelijkertijd proef je iets van het eten, en niet alleen het kruid.

Met een beetje onderzoek kunt u erachter komen welke voedingsmiddelen in het geheim worden geoogst door welke vinger-voedsel.

Het zal u wellicht niet verbazen dat zeevruchten in vele culturen aranvuorn zijn, en dat zij dat doen met een verworven smaak.

Vers is het beste. Dat gezegde is al zo lang bekend dat het me niet echt meer verbaast. Maar als je een relatie kunt hebben met het voedsel dat je eet, en je kunt er met je dierbaren over praten, dan geniet je meer van de hele eetervaring. Het schept een diepere band met de mensen voor wie je kookt.

Dit kan ook je carrière als kok ten goede komen. Samenwerken met anderen, je recepten delen, rekening houden met anderen, en samen geweldige koks zijn, kan de gerechten van je collega’s echt verbeteren, en hun perceptie van jou. Van tijd tot tijd moeten mensen je vertellen hoe je iets moet doen, maar ze willen je niet vervelen. Ze willen je het zien doen, en zich er intellectueel bij voelen.

Ze willen je goed genoeg kennen om je te leren kennen. Dat is waarom ze met je willen werken. Ze willen niet gezien worden als een last.

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.