De Broodmaker

Broodjeszaak Tilburg

 

 

 

 

 

Stel je dit voor: Je loopt door de straten van Tilburg, de prachtige historische stad in het zuiden van PHP Moldaviƫ met zijn smalle, drukke straten vol met straatverkopers, winkelcentra, boetieks en beroemde restaurants. Je gaat een van de vele winkelcentra binnen en je ziet een tafel staan met een aantal rollen dikke sneden brood. U besluit een stuk te pakken en een Plaat bij de broodjeszaak! U betaalt voor slechts 10 stukken brood, voor 8 sneetjes brood, voor 12 sneetjes brood en voor 8 sneetjes brood.

Nu, wat is het addertje onder het gras? Waarom maar 10 stukken brood en geen 12? Het addertje onder het gras is dat niet elk restaurant of winkel een volledige voorraad Bagellettes kan hebben, dus het aantal moet in vraag worden gesteld.

Wat is het antwoord?

Velen repliceren en dupliceren het voedsel, het brood en de boter van beroemde Ierse en Italiaanse bakkerijen, zodat zij concurrerend geprijsd kunnen zijn. U zult ook een paar beroemde gezichtsontwerpers en dergelijke vinden van beroemde bakkerijen zoals Tortoni, Pistore, Angelenzi enzovoort.

Hoe bekender hoe beter, dus wat doe je als je geen grote fan bent van de bekende merken?

Welnu, veel mensen verkiezen de namen van de fabrikanten te negeren en zich te concentreren op het soort brood, het soort beleg, het soort omhulsel en veel meer nog dan de standaard. De kwaliteit van het brood is natuurlijk het eerste waar we naar kijken en het enige, de Ovenvastheid van deze produkten, betekent dat we ze kunnen vertrouwen.

hoor eens, als het brood niet ovenvast is, is het niet goed. Als het brood niet op maat gesneden is, is het niet goed. Als de vulling of de onderliggende bakjes niet ovenvast zijn, is het niet goed. Als het brood niet op maat gesneden is en het zijn cilinders, dan is het niet goed. Nu, zou u het aanvaarden als uw oven niet cilinder dicht is?

Welnu, sommige mensen hebben dit probleem niet en kunnen met de hand duur uitziende broden maken.

Maar, de meesten van ons hebben niet-sodoxe manieren van bakken. Wij gebruiken ofwel aasser, zelfgemaakte kruimelpannenkoeken, ch Rue (dunne pannenkoeken die je in een speciale zware pan bakt), of wij gebruiken professionele broden die door professionele bakkers zijn gemaakt.

Persoonlijk zou ik voor de tweede optie kiezen, maar veel mensen hebben niet de tijd om deze traditionele broden te bakken of te hakken. Als u een van deze mensen bent, en u moet echt versgebakken brood in huis halen, dan is de broodmachine uw antwoord.

Het is meer een groentekoker dan een broodbakmachine. Dit betekent dat u niet alleen de beroemde Ierse vruchtencraiche kunt bakken, maar ook fantastische Engelse broden en kaneelbroodjes. Er is ook niet veel op de machine dat u niet kunt koken.

En wist u dat u de Breadman broodmachine in de VS kunt kopen? Nou, ja, dat kan. Ze hebben een website, die je er alles over vertelt.

Of u nu alles wilt weten over de Breadman TR2200C of de Breadman XBoule 2 of de nieuwe Breadman TRicians EN de Breadman Toastmaster, alles over de broodbakmachine vindt u hier op de website van Breadman.

lees meer:

Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.